Gratis verzending

Porselein tegels voor trendy woonruimtes

Stedelijke flair en koele sfeer, gecombineerd met topkenmerken zoals robuustheid, onderhoudsvriendelijke oppervlakken en slipweerstand: raak geïnspireerd door tegels in marmer look

Ontdek op deze pagina's ons assortiment porselein -

Porseleinen tegels: met koele, lichtgrijze tinten, in antraciet of in lichte, zandkleurige nuances en marmer look. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u uw woonkamer een zeer moderne en exclusieve sfeer geven met vloeren en wanddesign. Onze hoogwaardige tegels zijn buitengewoon stabiel en eenvoudig te installeren.

Het verschil tussen porseleinen tegels en keramische tegels is de duurzaamheid en de waterabsorptiesnelheid is extreem laag. Porseleinen tegels worden geproduceerd met een hogere technologie, hun kwaliteit is hoger.

Het kan zowel op de vloer als aan de muur worden gebruikt. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

 

Een prachtige esthetiek voor uw ruimtes.
Het biedt de exclusiviteit van marmer en de kwaliteit van keramische tegels.
Eenvoudig te reinigen met nanotechnologie. Keramische tegels van hoge kwaliteit

Het maakt de plaats waar het wordt beoefend uniek, het geeft een andere dimensie aan zijn leefruimtes met zijn elegante en esthetische lijn. Eenvoudig te reinigen met nanotechnologie. Keramische tegels van hoge kwaliteit.

De serie Atlantis keramische producten met marmerpatroon, die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast, voegen een verfijnde diepte toe aan de gebieden waar u woont met hun elegante uitstraling.

Creatief en uniek. De nieuwe Da vinci Porcelain productlijn met steen textuur die zowel binnen als buiten kan worden toegepast, is de voorkeur van degenen die niet ...Met zijn antislipfunctie is het vooral ideaal voor natte gebieden.

Verfijnd en uniek. Verrijkt uw woonplek met de kalme en diepe aantrekkingskracht van de serie marmeren keramische producten, die binnen en buiten kunnen worden toegepast.

Relax fascineert u met zijn oppervlaktestructuur en kleuren. Het geeft uw ruimtes een gevoel van diepte en eeuwigheid. Esthetiek en elegantie gecombineerd.

Met een heel speciaal patroon en kleur van Pompei. Lapatto-proces op het oppervlak geeft een zachte textuur en golf..Als u kwaliteit en elegantie zoekt, is dit de tegel voor u.

De golven op het oppervlak combineren met de wind en de zee om een gevoel van golf te geven.
Ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar diversiteit en aandacht in ruimtes. Het combineert beweging en esthetiek.

Het maakt de plek waar het wordt toegepast uniek en voegt met zijn stijlvolle en esthetische lijn een andere dimensie toe aan de leefruimtes.

Uniek .. Darmas, die zowel binnen als buiten kan worden toegepast, is een uniek keramiek dat met zijn unieke dessins zijn plaats in de ruimte inneemt.

Het verschil tussen keramische tegels en porseleinen tegels

Op het eerste gezicht is het moeilijk om het verschil te zien tussen porseleinen tegels en keramische tegels. Dat komt omdat beide producten erg op elkaar lijken en ook hetzelfde aanvoelen. Ze zijn beide gemaakt via een soortgelijk proces, maar er zijn enkele zeer belangrijke verschillen. Als u de beste tegelvloeropties voor uw huis wilt kiezen, zorg er dan voor dat u de nieuwste tegeltrends begrijpt en weet hoe porselein en keramiek van elkaar verschillen.

Het grote verschil tussen porseleinen tegels en keramische tegels is hoe het is gemaakt. Beide tegels zijn gemaakt van een kleimengsel dat in een oven is gebakken, maar porseleinen tegels zijn gemaakt van meer verfijnde klei en worden bij hogere temperaturen gebakken. Dit maakt het dichter en duurzamer dan keramische tegels. Dat is de reden waarom porseleinen tegels duurder zijn dan keramische tegels en over het algemeen ook als hogere kwaliteit worden beschouwd. Als u op zoek bent naar de beste opties voor tegelvloeren, zijn porseleinen tegels waarschijnlijk de beste optie voor u.

Voordelen van het gebruik van porseleinen vloertegels

  1. Weerstand tegen vloeistoffen
  2. Zeer vlekbestendig
  3. Duurzaamheid
  4. Levensduur
  5. Laag onderhoud

1. Vloeistofbestendigheid

Vanwege de manier waarop porseleinen tegels worden gemaakt, zijn ze dichter en minder poreus dan keramische tegels. Ze zijn zeer vloeistofbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in badkamers, kelders en andere vochtige locaties.

Als u een vloeroptie nodig hebt die goed tegen vocht kan, zijn er maar weinig opties beter dan porseleinen tegels. De nieuwste tegeltrends laten zien dat porseleinen tegels steeds vaker worden gebruikt en over het algemeen worden ze gebruikt op vochtige locaties waar ze echt kunnen stralen.

2. Zeer vlekbestendig

Om dezelfde redenen dat porseleinen tegels zo goed bestand zijn tegen vocht, is dit materiaal ook zeer vlekbestendig. Wanneer vlekken op een oppervlak komen, sijpelen ze naar beneden en zetten zich af waardoor ze zo moeilijk te verwijderen zijn. Dit is de reden dat het zo gemakkelijk is om onbehandeld hout te beitsen.

Porseleinen tegels zijn dicht, ze zijn zeer ongevoelig voor de meeste stoffen en vlekken hebben niet de kans om naar binnen te sijpelen en in te zetten. Dat is de reden waarom porseleinen tegels een van de beste opties voor tegelvloeren voor keukengebruik zijn, omdat gemorste sap, koffie en andere stoffen makkelijk kunnen worden weggeveegd.

Porseleinen tegels werken om deze reden ook heel goed voor eigenaren van huisdieren, omdat het eenvoudig is op te ruimen na ongelukken, modder en ander puin dat anders een probleem zou zijn. Als u een vloer wilt die goed bestand is tegen vlekken, is porselein de beste optie voor u.


3. Duurzaamheid

Zorgvuldige bouwpraktijken helpen de sterkte van porseleinen tegels te verbeteren, waardoor barsten en andere problemen die vaker voorkomen bij keramische tegels worden voorkomen. Als u tegel in een commerciële omgeving of op een locatie met veel verkeer wilt gebruiken, is een porseleinen tegel waarschijnlijk de betere optie. Dit zeer dichte materiaal is veel moeilijker te breken en is goed bestand tegen langdurig gebruik. Porseleinen tegels zijn zelfs beter bestand tegen zwaar meubilair dan keramische tegels. Qua duurzaamheid zijn porseleinen tegels na verloop van tijd gemakkelijker te vertrouwen.

4. Levensduur

Er zijn weinig vloeropties die het in de loop van de tijd even goed kunnen houden als porseleinen tegels. Dat komt omdat porseleinen tegels moeilijk te breken zijn. Bij het zoeken naar het beste in de nieuwste tegeltrends, is de porseleinen tegel een goede solide optie om te overwegen. Van de verschillende opties voor tegelvloeren heeft porselein waarschijnlijk de langste levensduur in het algemeen.

5. Weinig onderhoud

Vanwege hun zeer duurzame eigenschappen zijn porseleinen tegels eenvoudig te onderhouden. Was ze gewoon regelmatig af en ruim de mortel tussendoor op, zodat ze jarenlang in goede staat blijven. Zelfs als ze gebarsten of beschadigd raken, blijven ze er fatsoenlijk uitzien omdat ze een uniforme kleur hebben.

Samenvatting

  • Porselein en keramische tegels overlappen elkaar, behalve wat betreft waterabsorptie.
  • Porseleinen tegels hebben een waterabsorptiegraad van 0,5 procent of lager.
  • Porseleinen tegels zijn harder en duurzamer dan keramische tegels.
  • Na jaren van verschillen vormde de tegelindustrie een speciale belangengroep, Porcelain Tile Certification Agency (PTCA), gericht op het certificeren van tegels als porselein.
  • Porseleinen tegels kunnen gebruikt worden in vochtige ruimtes, zoals douches, badkuipen en zwembaden.

 

Prijsvoordelen door online handelen

Leuke tegel voor veel geld? Degenen die slim vergelijken in de handel in Porselein in de kosmos, kunnen ook geld besparen bij het kopen van Porselein voor gebruik binnenshuis. Vooral online onderzoek bevordert verrassing, omdat online retailers aanzienlijke besparingen kunnen realiseren in logistiek en co die direct aan hun klanten kunnen worden doorgegeven. Dit kan leiden tot prijsvoordelen tot 30% in vergelijking met lokale gespecialiseerde bedrijven.

Veelgestelde vragen en interessante feiten

Porselein tegels behoren tot de bestsellers in ons assortiment. Hier zijn enkele typische vragen over deze tegels.

Wat is een betere tegel porselein of keramiek?

Porseleinen kleien zijn dichter en dus minder poreus dan  keramische kleien. ... Niet alleen zijn porseleinen tegels dichter dan keramische tegels , maar vanwege de doorlopende samenstelling wordt het beschouwd als duurzamer en beter geschikt voor zwaar gebruik dan keramische tegels

Is porselein duurder dan keramiek?

Porselein kost meestal meer dan keramische tegels. Echter, porselein is ook duurzamer dan keramiek, dus op de lange termijn is het goedkoper dan keramiek. Porselein is ook minder poreus, waardoor het gemakkelijker schoon te maken is en minder kans heeft op vlekken.

Welke is beter voor badkamer en keuken keramische of porseleinen tegels?

Porseleinen tegels zijn een populaire keuze voor badkamer- en keukenvloeren. Porselein is een dichtere, minder poreuze en hardere optie die een grotere vlek- en waterbestendigheid biedt dan keramische tegels. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming in de vloer om de voeten op koele ochtenden warm te houden.

 

Contactgegevens

BESTSTEIN

Leeuwenstein 15

2627 AM Delft

Email: info@beststein.nl

Tel: (+31) 085-7326772 (NL)

Openingstijden showroom

Maandag          10.00 - 18.00 uur

Dinsdag            10.00 - 18.00 uur

Woensdag       10.00 - 18.00 uur 

Donderdag      10.00 - 18.00 uur

Vrijdag               10.00 - 21.00 uur  

Zaterdag           10.00 - 19.00 uur

Zondag              12.00 - 17.00 uur