Klacht

 

Allereerst, wat vervelend dat u een klacht heeft!

 

Wij van BESTSTEIN doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Over het algemeen lukt dat gelukkig prima: heel veel tevreden klanten laten een bericht achter op de website. Ze zijn blij met de goede service, het grote assortiment en de snelheid waarmee we leveren. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Dat kan gevolgen hebben waar u misschien niet zo blij mee bent. En dat kan dan weer leiden tot een klacht. We vinden het heel belangrijk om dat zo snel mogelijk recht te zetten. We stellen dus alles in het werk om de klacht over BESTSTEIN zo spoedig mogelijk op te lossen! Meld uw onvrede en we gaan onmiddellijk voor u aan de slag!

 

Klacht? Dat lossen wij op!

We vinden het heel vervelend als u niet tevreden bent. Ons doel is klanten blij te maken met onze mooie en betaalbare Travertin  tegels en vloeren. Helaas kan er wel eens iets fout gaan. In de planning, bij het vervoer, of tijdens het afleveren. Natuurlijk is dat nooit onze bedoeling. Als we een klacht binnen krijgen, dan lossen we die op! Zo snel mogelijk en zo goed mogelijk. Als u niet maximaal geslaagd bent, dan kunt dat hier melden!

 

We zorgen dat u weer tevreden bent

Als u niet tevreden bent, blijf daar dan niet mee zitten. Geef het aan, we helpen u graag. U kunt uw onvrede telefonisch melden, of ons een e-mail sturen. Op de website van BESTSTEIN vindt u een serviceformulier. Vul dat helemaal in, en we nemen binnen twee werkdagen na ontvangst van het formulier contact op. U kunt er vanuit gaan dat BESTSTEIN uw klacht uiterst serieus neemt. We behandelen uw melding met de grootste discretie – en uiteraard ook met spoed – zodat u hopelijk snel kunt genieten van uw nieuwe tegels.

Uw klacht is ons leerpunt

Wij nemen klachten heel serieus. En daarmee willen we twee dingen bereiken. Punt 1 is natuurlijk dat we de klacht oplossen en we er weer een tevreden klant bij hebben. Maar punt 2 is dat we iets willen leren van de klachten. We bekijken alle facetten van een klacht en proberen te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Klachten zorgen er dus op den duur voor dat de service van BESTSTEIN alleen nog maar beter wordt. Misverstanden en menselijke fouten zijn nooit helemaal uit te sluiten, maar wel tot een minimum terug te brengen. Vertel het ons via dit formulier. Daar streven we bij BESTSTEIN naar.

Serviceformulier

Uw gegevens

Aankoopgegevens

Afleveradres onderdelen

                                                                               *Verplicht veld