• Natuursteenspecialist en fabrikant
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen met o.a. Klarna, IDeal en Creditcard

WIE ZIJN WIJ ?

WIJ zijn BESTSTEIN We richten ons op het leveren van de beste kwaliteit travertin-, marmer-, basalt-, en kalksteenproducten.

We willen u dan ook onze speciale producten op een bijzondere manier aanbieden, met een goede service en kwaliteit.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel alsmede onze service!

Beststein, met hoofdkantoor in Duitsland, doet hier al 25 jaar groothandel en distribueert naar bedrijven in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en andere landen in Europa,

Beststein Nederland bedient voornamelijk particuliere klanten.

 

WIJ  ZIJN EEN  PRODUCENT

We produceren onze producten in onze fabrieken in Turkije. We kiezen de beste blokken voor u uit in de Turkse bergen. We produceren met behulp van de beste Italiaanse machines. Met goede kwaliteit merken en een ervaren team, prepareren we de producten voor u en uw klanten.

WIJ  ZIJN EEN GROOTHANDEL

We transporteren de producten naar alle natuursteenbedrijven vanuit onze magazijn in Roosendaal te Nederland en ons logistieke centrum in Kassel/ Duitsland. De bestellingen worden naar elk gewenst adres in Nederland, België en Duitsland vervoerd en/of verzonden.

Als de bestellingen niet op voorraad zijn in Duitsland en Nederland, dan komt het rechtstreeks uit onze fabriek/magazijn in Turkije

 

WIJ  ZIJN EXPORTEUR

We exporteren onze producten, welke in onze fabriek in Turkije worden geproduceerd naar 35 landen wereldwijd. Europa is onze belangrijkste markt. Vanuit Duitsland exporteren we naar Europa, Amerika en Afrika.

WIJ  ZIJN UW PROJECT PARTNER IN NATUURSTEEN

BESTSTEIN is een betrouwbare partner. Als u met ons samenwerkt hoeft u zich niet druk te maken over de levering, u kunt zich volledig richten op de verkoop ervan. Mocht u opmerkingen of vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. We luisteren naar u en vinden altijd een oplossing voor uw wensen.

We zien uw werk als het onze. We volgen uw projecten, houden alles in de gaten als het gaat om natuursteen en naar belang de toestemmingen die u ons verleent, werken we als collega’s samen; we denken, zoeken, ontwerpen, produceren, controleren en leveren uit naam van u.

WIJ  ZIJN DÈ NATUURSTEENSPECIALIST

We hebben veel ervaring met natuursteen. We werken met vele steengroeven uit Turkije samen. Ons bedrijf hecht veel waarde aan de continuïteit en kwaliteit van de natuursteenlevering. We hebben een professioneel team die regelmatig de steengroeven bezoekt om zowel de kwaliteit als de continuïteit van de levering te controleren. Ook werkt ons professionele team aan het toevoegen van nieuwe producten aan het gamma van ons al uitgebreide aanbod. BESTSTEIN biedt vloeren voor zowel het interieur als exterieur aan, panelen, dimensionale producten, mozaïek en accessoires van natuursteen aan. Als u een project heeft dan hebben we altijd een oplossing in natuursteen voor u.

We zien u graag als klant van BESTSTEIN.