Gratis verzending

WIE ZIJN WIJ?

Om veiligheidsredenen worden alleen professionele klanten op afspraak in onze magazijnen geaccepteerd.

We zijn Beststein  . We richten ons op het leveren van de betere kwaliteit travertijn-, marmer-, basalt-, en kalksteenproducten.

Wij bieden u ook de hoogste kwaliteit porseleinen keramische tegels. We willen u dit speciale product dan ook op een bijzondere manier aanbieden, met een goede service en kwaliteit.

...en nu staat www.beststein.nl  tot uw dienst met de e-commerce website voor Nederland en België.

WIJ ZIJN EEN  PRODUCENT

We produceren onze producten in onze fabrieken in Turkije. We kiezen de beste blokken voor u uit in de Turkse bergen. We produceren met behulp van de beste Italiaanse machines. Met goede kwaliteit merken en een ervaren team, prepareren we de producten voor u en uw klanten.

WE ZIJN EEN GROOTHANDEL

We transporteren de producten naar alle natuursteenbedrijven vanuit onze opslagen in Breda/ Nederland en ons logistieke centrum in Kassel/ Duitsland. De bestellingen worden naar elk gewenst adres in Nederland, België, Duitsland,vervoerd .

Als de bestellingen niet op voorraad zijn in Duitsland en Nederland,
Het wordt gebracht vanuit onze magazijnen in Turkije.

 

WE ZIJN EXPORTEUR

We exporteren de natuursteen die in onze fabriek in Turkije wordt geproduceerd naar 35 landen wereldwijd. Europa is onze belangrijkste markt. Vanuit Nederland exporteren we naar Europa, Amerika en Afrika.

WE ZIJN UW PROJECT PARTNER IN NATUURSTEEN

Beststein is een betrouwbare partner. Als u met ons samenwerkt hoeft u zich niet druk te maken over de levering, u kunt zich volledig richten op de verkoop ervan. Mocht u opmerkingen of vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. We luisteren naar u en vinden altijd een oplossing voor uw wensen.

We zien uw werk als het onze. We volgen uw projecten, houden alles in de gaten als het gaat om natuursteen en naar belang de toestemmingen die u ons verleent, werken we als collega’s samen; we denken, zoeken, ontwerpen, produceren, controleren en leveren uit naam van u.

WE ZIJN NATUURSTEENSPECIALIST

We hebben veel ervaring met natuursteen. We werken met vele steengroeven uit Turkije samen. Ons bedrijf hecht veel waarde aan de continuïteit van en kwaliteit van de natuursteenlevering. We hebben een professioneel team die regelmatig de steengroeven bezoekt om zowel de kwaliteit als de continuiteit van de levering te controleren. Ook werkt ons professionele team aan het toevoegen van nieuwe producten aan het gamma van ons al uitgebreide aanbod. Beststein  biedt vloeren voor zowel het interieur als exterieur aan, panelen, dimensionale producten, mozaïek en accessoires van natuursteen aan. Als u een project heeft dan hebben we altijd een oplossing in natuursteen voor u.

We zien u graag als klant van Beststein.