Gratis verzending

Marmeren tegels - nobele woonsfeer voor een eerlijke prijs

Marmeren tegels hoeven niet duur te zijn, we bieden een natuurstenen vloer van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Als u uw interieur stijlvol en elegant wilt maken, kies dan voor marmeren tegels.

Welke kleur heb jij? We hebben een verzameling van de meest populaire grijze kleuren in Nederland.

Ze beschermen uw marmeren tegels optimaal door ze te impregneren. Een goedkoop alternatief voor echt marmer zijn antieke knikkers (meestal kalkstenen tegels of travertijnen tegels).

Vooral Sky Blue geeft een groot terras een betoverende sfeer en wordt vooral gebruikt in buitenshuis. Met zijn duurzame en solide structuur is het hard nodig in binnen- en buitenruimtes. Het brengt de elegantie van marmer naar de plaats waar het wordt toegepast.

Blue Stone wordt gebruikt met zijn donker grijsblauwe kleur, vooral op balkons en als vloerbedekking voor zwembaden. Hij vertegenwoordigt de stilte en heeft een zeer grote schaal van gebruik dankzij het vertrouwen en de kalmte die hij de ziel geeft. Wanneer kamers voldoen aan de kwaliteit en elegantie van marmer dankzij de Bluestone, verrijkt het deze ruimte en daarom is deze steen onmisbaar.

 


De beroemdste en edelste natuursteen is marmer. Zodra zijn naam arriveert, ontwaakt hij enerzijds associaties van weelderige tempels, sculpturen en monumenten - maar anderzijds ook van designmeubels en iconische woonaccessoires.

Revival van een klassieker: marmeren tegels zijn trendy!

Wat aanvankelijk op de vakbeurzen werd verteld, wordt steeds duidelijker: marmer is absoluut hip! Of het nu gaat om vloerbedekking, tafelbladen, werkbladen, wandtegels, fineer, lampen of gewoon textiel met marmeren patronen - overal is marmer gewenst. Gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld ontwerpen ook nieuwe creaties van de prachtige natuursteen, die vervolgens worden aangeprezen in alle prestigieuze glossy levende tijdschriften. Marmertegels in beige, grijs en felwit tot crème zijn bijzonder trendy.

Verzorging en reiniging van marmeren tegels

Het is niet waar dat marmeren tegels een rauw ei zijn als het gaat om zorg! Iedereen die rekening houdt met een paar dingen in de dagelijkse zorg heeft lang genoten van zijn marmeren vloer of marmeren trap.

Hier zijn een paar tips voor verzorging en marmerreiniging:

  1.  Reiniging is heel eenvoudig: in de regel is het voldoende om de vloer te met schoon water te vegen.
  2.  Extra bescherming met een bij de steen passende impregnatieimpregnatie maakt het nog eenvoudiger: waarom? Dit maakt de steen vuilafstotend, zodat vloeistoffen bijna van het oppervlak rollen en gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.
  3.  Gebruik een mild schoonmaakmiddel, vermijd scherpe of sterke schurende middelen.

... en hoe zit het met marmeroptiek?

Het is meestal een kwestie van smaak: moet het natuursteen zijn of een goed gemaakte replica, b.v. gemaakt van porselein steengoed of een andere keramische tegel? Feit is: tegels in steenlook zijn natuurlijke producten. Porseleinen tegels, b.v. worden steeds vaker gebruikt door architecten in de publieke sector dan traditionele natuurlijke materialen. En: optisch maakt technische vooruitgang steeds meer mogelijk.


Marmer voor buitengebruik

U kunt ook marmeren producten buitenshuis gebruiken. We kiezen knikkers die bestand zijn tegen koude weersomstandigheden. Onze knikkers bieden ideale oplossingen voor tuinen, zwembaden en terrassen.

Prijsvoordelen door online handelen

Leuke tegel voor duur geld? Degenen die slim vergelijken in de handel in natuursteen in de kosmos, kunnen ook geld besparen bij het kopen van marmer voor gebruik binnenshuis. Vooral online onderzoek bevordert verrassing, omdat online retailers aanzienlijke besparingen kunnen realiseren in logistiek en co die direct aan hun klanten kunnen worden doorgegeven. Dit kan leiden tot prijsvoordelen tot 30% in vergelijking met lokale gespecialiseerde bedrijven.

Veelgestelde vragen en interessante feiten


Marmeren tegels behoren tot de bestsellers in ons assortiment. Hier zijn enkele typische vragen over deze tegels

Moet getrommeld marmer worden verzegeld?

Getrommeld marmer is geweldig voor de douche, Als algemene regel geldt dat u het niet hoeft af te dichten. Dus je kunt het verzegelen, maar het is niet echt nodig omdat het risico op vlekken zo klein is. Grout kan echter water absorberen en na verloop van tijd afbreken, dus het is zinvol om groutlijnen af te dichten.

Wat is getrommeld marmer?

Getrommeld marmer is steen die is "getrommeld" om een antieke, versleten en natuurlijke uitstraling te creëren.

Travertijn of marmer - waar is het verschil?

Beide zijn kalkstenen - maar het grote verschil ligt in de structuur en verwerkingsopties. Travertijn wordt gekenmerkt door de rotsachtige poriën, terwijl voor marmer een vrij bewolkte structuur typisch is.