Marmeren tegels - nobele woonsfeer voor een eerlijke prijs

Marmeren tegels hoeven niet duur te zijn, we bieden een natuurstenen vloer van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Als u uw interieur stijlvol en elegant wilt maken, kies dan voor marmeren tegels.

Welke kleur heb jij? We hebben een verzameling van de meest populaire grijze kleuren in Nederland.

Ze beschermen uw marmeren tegels optimaal door ze te impregneren. Een goedkoop alternatief voor echt marmer zijn antieke knikkers (meestal kalkstenen tegels of travertin tegels).

Vooral Sky Blue geeft een groot terras een betoverende sfeer en wordt vooral gebruikt in buitenshuis. Met zijn duurzame en solide structuur is het hard nodig in binnen- en buitenruimtes. Het brengt de elegantie van marmer naar de plaats waar het wordt toegepast.

BLUESTONE marmer heeft een mooie donker grijsblauwe kleur, en komt vooral op balkons en rondom zwembaden enorm tot zijn recht. Het het eventueel op wildverband te leggen geeft het uw ruimte een ruimtelijker effect met sfeer.


De beroemdste en edelste natuursteen is marmer. Zodra zijn naam arriveert, ontwaakt hij enerzijds associaties van weelderige tempels, sculpturen en monumenten - maar anderzijds ook van designmeubels en iconische woonaccessoires.

Revival van een klassieker: marmeren tegels zijn trendy!

Wat aanvankelijk op de vakbeurzen werd verteld, wordt steeds duidelijker: marmer is absoluut hip! Of het nu gaat om vloerbedekking, tafelbladen, werkbladen, wandtegels, fineer, lampen of gewoon textiel met marmeren patronen - overal is marmer gewenst. Gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld ontwerpen ook nieuwe creaties van de prachtige natuursteen, die vervolgens worden aangeprezen in alle prestigieuze glossy levende tijdschriften. Marmertegels in beige, grijs en felwit tot crème zijn bijzonder trendy.

Verzorging en reiniging van marmeren tegels

Iedereen die rekening houdt met een paar dingen in de dagelijkse zorg kan lang genieten van zijn marmeren vloer of marmeren trap.

Hier zijn een paar tips voor verzorging en marmerreiniging:

  1.  Reiniging is heel eenvoudig: in de regel is het voldoende om de vloer enkel met schoon water te dweilen.
  2.  Extra bescherming met een bij de steen passende impregnatie middel maakt het nog eenvoudiger: waarom? Dit maakt de steen vuilafstotend, zodat vloeistoffen bijna van het oppervlak rollen en gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.
  3.  Gebruik een mild schoonmaakmiddel, vermijd scherpe of sterke schurende middelen.

Marmer voor buitengebruik

U kunt ook marmeren producten buitenshuis gebruiken. We kiezen tegels die bestand zijn tegen koude weersomstandigheden. Onze tegels bieden ideale oplossingen voor tuinen, zwembaden en terrassen.

Veelgestelde vragen en interessante feiten


Marmeren tegels behoren tot de bestsellers in ons assortiment. Hier zijn enkele typische vragen over deze tegels

Moet getrommeld marmer worden verzegeld?

Getrommeld marmer is geweldig voor de douche, als algemene regel geldt dat u het niet hoeft af te dichten. Dus u kunt het voegen, maar het is niet echt nodig omdat het risico op vlekken zo klein is.  Voegmiddel kan echter water absorberen en na verloop van tijd afbreken, dus het is zinvol om voegen af te dichten.

Wat is getrommeld marmer?

Getrommeld marmer is steen die is "getrommeld" om een antieke, versleten en natuurlijke uitstraling te creëren.

Travertin of marmer;  wat is het verschil?

Beide zijn kalkstenen, maar het grote verschil ligt in de structuur en verwerkingsopties. Travertin wordt gekenmerkt door de rotsachtige poriën, terwijl voor marmer een vrij gladde bewolkte structuur typisch is.