Marmer voor een nobel buitenontwerp

 

Marmeren platen vallen op tussen de natuurstenen voor buiten door hun nobele en tegelijkertijd onopvallende uitstraling. Uniek en luxueus, deze tegels voegen een tijdloze charme toe aan elk terras door hun afwerking en kleurenschema.
Het karakteristieke marmer wordt uitgedrukt door de vaak matte oppervlaktebehandeling die bijzonder expressief is. Deze marmeren platen zijn perfect voor individueel terrasontwerp met klasse.

Basalt is de populaire natuursteen van de terrassen met zijn donkergrijze kleur en homogene structuur.
Het is antislip en veilig wanneer het wordt gezandstraald.Het borstelproces geeft kleur en een zachte textuur aan de steenHet is bestand tegen kou en hitte. Het heeft een levensduur voor eeuwen.
Als u op zoek bent naar een natuurlijke kwaliteit, heet het Basalt

Basalt is het symbool van adel en prestige. Deze steen fascineert je door zijn homogene donkere rookkleur.
Het is een van de meest duurzame natuurstenen ter wereld. Het is bestand tegen koude hitte en heeft een lange levensduur. Het heeft een extreem laag waterabsorptievermogen.

Opvallend en fascinerend

Basalt is een van de meest bijzondere en adembenemende natuurstenen van allemaal. Met zijn kleurdiepte en zijn moderne, rustieke effect roept dit basalt een fascinerende natuurlijke romantiek op in uw buitenruimte. De natuurleien is een absoluut enthousiast product en onmiskenbaar in type en uiterlijk.

Kleurdiepte, modern effect, rustieke uitstraling

De donkere kleur van het basalt is bijzonder aantrekkelijk en dankzij de donkere kleur houden de panelen ook op dagen met weinig zonlicht voldoende warmte vast. Ook in het voor- en najaar kunt u uw terras intensief gebruiken..

Basalt: CE-geteste vorstbestendigheid

Wees niet bang voor vorst, ijs en sneeuw: Zwart Basalt is CE-getest en 100% vorstbestendig.

Gezandstraald & Geborsteld oppervlak

De bijzondere charme van leisteen ligt in het oppervlak Gezandstraald & Geborsteld. Door deze structuur ziet Basalt Black er bijzonder natuurlijk en origineel uit. Een onvergelijkbaar gevoel, niet alleen voor gepassioneerde barefooters! Met deze leien haal je een unieke natuurbeleving in je buitenruimte.

Verzorging en reiniging van basalt tegels

Het onderhoud en de reiniging van Basalt is buitengewoon eenvoudig.

Hier zijn een paar tips voor verzorging en basaltreiniging:

  1. Reiniging is heel eenvoudig: in de regel is het voldoende om de vloer te vegen of eenvoudig met schoon water te vegen.
  2. Extra bescherming met een bij de steen passende impregnatie maakt het nog eenvoudiger: waarom? Dit maakt de steen vuilafstotend, zodat vloeistoffen bijna van het oppervlak rollen en gemakkelijk kunnen worden afgeveegd.
  3. Gebruik een mild schoonmaakmiddel en vermijd scherpe of sterke schurende middelen.

Basalt voor buitengebruik

U kunt ook basalt producten buitenshuis gebruiken. We kiezen knikkers die bestand zijn tegen koude weersomstandigheden. Onze knikkers bieden ideale oplossingen voor tuinen, zwembaden en terrassen.

Prijsvoordelen door online handelen

Leuke tegel voor veel geld? Degenen die slim vergelijken in de handel in natuursteen, kunnen ook geld besparen bij het kopen van marmer voor gebruik binnenshuis. Vooral online onderzoek bevordert verrassing, omdat online retailers aanzienlijke besparingen kunnen realiseren in logistiek en co die direct aan hun klanten kunnen worden doorgegeven. Dit kan leiden tot prijsvoordelen tot 30% in vergelijking met lokale gespecialiseerde bedrijven